Om Vestlia Resort


Velkommen til et av Norges fremste ski- og sparesorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.

Vi jobber med klubber og treningssamlinger hele året, og vil gjøre alt for at dere får en perfekt samling på fjellet. Her kan dere nyte fjellets muligheter rett utenfor døren i tillegg til alle hotellets fasiliteter. Bowling, lekerom og badebasseng for barna og herlig spa for de voksne - her kan alle kose seg.

Vi har flere selskapslokaler der dere kan sitte for dere selv og spise våre herlige retter.

Her på Vestlia Resort har vi 240 rom og 700 senger.

 

 
 
 
 

GEILO - et mekka for langrenn, Sykkel og alpinkjørere

Geilo er en av Fjell Norges beste helårsdestinasjoner for aktive familier. På sommeren og høsten har vi unike treningsforhold på fjellet, Prestholt, Kikut, langs veiene, i de flotte sykkelstiene, den nye bikeparken mm. Geilo har et eldorado av sykkel, løpe, fottur, rulleski, og treningsområder man kan bruke for ulike treningene. Vi på Vestlia Resort lager i sammen med dere et spennende program med både trening, aktiviteter, god mat, fine rom og leiligheter Bare spør oss.

Tlf 32 82 72 00 eller via mail@vestlia.no

 
 
_VB05237 lite.jpg
IMG_2280 lite.jpg
prestholtskarvet-hallingskarvet-nasjonalpark-prestholtstien-vandring-geilo-sommer-emile-holba.jpg
VR Tripadvisor des 18 m_spa.jpg