Skihelg

VELKOMMEN TIL

Treningssamling på Geilo

 
 

Book treningssamlingen vinter, sommer eller høst på Bardøla Høyfjellshotell eller Vestlia Resort.
 

 

Bo på VESTLIA RESORT under samlingen

Velkommen på treningsamling på Vestlia Resort. Nyt alle våre fasiliteter etter en lang dag ute med trening og teambygging. Badeland, bowling, lekeland, SPA og mye mere. Book samlingen nå for 2019.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Bo på BARDØLA høyfjellshotell & hytter under samlingen

Velkommen på treningsamling på Bardøla hotell. Vi ligger 3 minutter gangavstand fra Geilo Skistadion og lysløypene. Bo i våre flotte 8-10 mannshytter og nyt basseng, trimrom, lekeland mm. Book samlingen for 2019 nå.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

FOREDRAGSHOLDERE

Ønsker dere ekstra inspirasjon under samlingen? Vi jobber med flere profiler som kan bidra med foredrag får og øke motivasjonen til guttene og jentene under samlingen.

 
 

Løypekart

Geilo Skistadion har nå 7 kilometer med fersk, fin kunstsnø. 

Geilo IL løypekart 121113.png

Geilo Skistadion

Langrenn eller skiskytter samling? Nypreppede løyper hele sesongen

 


Geilo Skistadion har nå 7 kilometer med fersk, fin kunstsnø. 1. og 2. desember arrangerer Geilo IL Norges nest største skiskytterrenn med over 600 deltakere begge dager. De betyr desverre at skistadion og konkurranseløypene blir stengt lørdag ogsøndag (se kart). Lørdag vil imidlertid det være åpent for trening kl 18:00 - 20:00 - det blir da kun løyper for skøyting.  Det er mulig å gå på ski mens rennene pågår, men da i de delene av løypa som ikke benyttes ifm rennet. Det er ikke mulig å parkere eller gå på ski fra Geilohallen/skistadion over i disse løypene. Man må ta seg til løypene fra sørsiden av elva - se kart. Vi håper på forståelse for dette og ønsker alle en riktig god skihelg.

 
 

God mat og hygge

Etter en hard og deilig treningsøkt, kreves det god mat og hygge får både ungdommen og foreldrene. Bardøla og Vestlia har fokus på kvalitet i alle ledd.

SKIHELG.jpg

Velkommen til Geilo på treningssamling hele året

 

Geilo har et av Norges største alpinanlegg med 37 bakker i tillegg byr vi over 500 km langrennsspor i kommunen, koselige kafeer, gode restauranter, shopping og velvære, her kan du lade batteriene og få en god pause fra en hektisk hverdag.

Med høye fjell og mye skog er muligheten for alpin kjøring og langrenn perfekt. Geilo passer perfekt for nybegynnere og for de som ønsker mere avanserte løyper. Med 550 km med langrennspor og flere serveringshytter, er det lett å finne en favorittur med skia, selv på en treningssamling.

Sommer og høst på Geilo er også aktivitetsmulighetene store. Fottur i fjellet, flotte sykkelstier på fjellet, eller ta en sykkeltur langs Rallarvegen. Er du ute etter mer spenning kan vi anbefale en tur i en av Nord-Europas lengste zip-liner, rafting i Numedalslågen, Høyt og lavt høydepark, downhill sykling i Geilo Sommerpark eller gå på rulleski på fine asfalterte veier. Geilo IL og NTG Geilo er vår partner på Geilo som vi samarbeider med.