Om Bardøla Høyfjellshotell - din treningsspartner

Hvor ellers finner du kombinasjonen av god mat, høyfjell, profesjonelle arrangører for alt fra 2 til 400 deltagere, serviceinnstilt betjening på et av landets mest besøkte hoteller, samt en unik beliggenhet der øst møter vest – og motsatt.

Bardøla fremstår som Geilos klassiske høyfjellshotell, med et sterkt fotfeste i det brede marked – et av Norges mest besøkte hoteller. Samarbeid og destinasjonstenkning har alltid vært viktig for hotellet – i dag blant annet med Visit Geilo og Geilo IL. Begrepet «Bardøla – mer enn et hotell» inneholder den gode arven fra tidligere tider. Hos oss finner du blant annet Sofias Café & Bar og Hallingtunet.

Her på Bardøla Høyfjellshotell har vi 128 koselige hotellrom hvor alle pusses opp i 2018/2019 og 27 tradisjonelle tømmerhytter, som gir 620 sengeplasser. I hyttegrenda finner du stillheten uten å si farvel til bekvemmelighetene som du finner på hotellet. De flotte tømmerhyttene er tilrettelagt for gode opplevelser. I tillegg har vi den nye Direktørboligen med 18 sengeplasser.

Bassenget på Bardøla er 14 meter langt og i tillegg har vi eget barnebasseng. I trimrommet finner du et godt utvalg av apparater. Benytt også anledningen til en stille stund i badstua.

 

 

 
 
 
 

GEILO - et mekka for langrenn, sykkel og alpinkjørere

Geilo er en av Fjell Norges beste helårsdestinasjoner for aktive familier. På sommeren og høsten har vi unike treningsforhold på fjellet, Pretsholt, langsveiene, i de flotte sykkelstien, den nye bikeparken mm. Geilo har et eldorado av sykkel, løpe, fottur, rulleski, og treningsområder man kan bruke for ulike øvelser. Vi på Bardøla lager i sammen med dere et spennende program med både trening, aktiviteter, god mat, fine rom og hytter. Bare spør oss.

Tlf 32 09 41 00 eller via post@bardola.no

 
 
utsikt-hardangervidda-hallingskarvet-nasjonalpark-prestholtstien-vandring-geilo-sommer-emile-holba.jpg
IMG_2462 lite.jpg
carving.jpg
BHH Tripadvisor des 18.jpg